Service lokaal

Ladies’ Circle Nederland is een serviceclub, wat inhoudt dat wij ons inzetten voor goede doelen. Onze Circles halen geld op voor allerlei mooie projecten, op lokaal, nationaal en internationaal gebied. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld het organiseren van evenementen of het verkopen van diverse producten.

Geld ophalen is fantastisch en vaak nodig, maar ook worden er vaak letterlijk de handen uit de mouwen gestoken. Ladies helpen in vele verschillende situaties door te doen. Denk hierbij aan het organiseren van een high tea voor een vrouwenopvang, wandelen met bejaarden mensen, speelgoed inzamelen voor minder bedeelde kinderen of het opschilderen van een wijkgebouw. Onze Ladies zijn van alle markten thuis!

Service nationaal en internationaal

Vanuit Ladies’ Circle Nederland (LCNL) waar wij onderdeel van zijn, wordt er iedere 2 jaar een goed doel gekozen waar we ons landelijk voor inzetten. Het Nationaal Service Project.

Vanuit Ladies’ Circle international, waar LCNL onderdeel van is, wordt er ook elke 2 jaar een goed doel gekozen, waar wereldwijd Ladies zich voor inzetten. In onderstaande banners is te zien welke goede doelen dit voor de komende jaren zijn.

Vereniging van Huntington

Op de Algemene Ledenvergadering is Vereniging van Huntington gekozen als het landelijke goede doel voor de jaren 2022-2024.

Nationaal Service Project: Vereniging van Huntington en Campagneteam Huntington

De Vereniging van Huntington heeft in haar ruim veertigjarig bestaan heel veel bereikt op het gebied van verbetering van zorg rondom de Huntington patiënt. Ook is en blijft de Vereniging sterk betrokken bij het vinden van therapieën om de ziekte te remmen of zelfs te stoppen! Hiervoor is veel, heel veel geld nodig. Daarom zetten wij ons de komende tijd in, wij gaan Hard voor Huntington!

Help samen de Ziekte van Huntington de wereld uit!

Internationaal Serviceproject: Jood Espoir

In de periode 2021- 2023 zet Ladies’ Circle International zich in voor het project ‘Jood Espoir’. Dit Marokkaanse project zet zich in voor dak- en thuislozen, waarbij zij een programma volgen dat ze helpt om terug te integreren in de samenleving. Hierbij wordt tevens gewerkt aan het overkomen van verslavingen, het juridische aspect van identificerende documenten, coaching om weer in zichzelf te leren geloven en het zoeken naar en vinden van werk!

 

In de periode 2021-2023 ondersteunt Ladies’ Circle International het project “Jood Espoir” in Marokko.